Retourneren

Voldoet de aankoop niet helemaal aan uw verwachting en wilt u het graag retourneren of ruilen? Dat kan binnen 14 dagen (na melding aan ons). De verzendkosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.

Wanneer u een bestelling wilt retourneren dient u dit vooraf te melden door een mail te sturen naar: info@sfeerhoes.nl zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Wij sturen u een bevestiging en een retourformulier toe. Hierop vult u o.a. het ordernummer, rekeningnummer etc in.

Hierna kunt u het pakket met retourformulier inleveren bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

De mogelijkheid om het retourpakket persoonlijk bij ons af te geven is eventueel ook mogelijk, dit op afspraak.

 

Het retouradres is:

’t Sfeerhoes

Leonardusstraat 11

6099 BA Beegden

 

Het aankoopbedrag van het artikel wordt zo spoedig mogelijk aan u teruggestort mits de geretourneerde artikelen niet beschadigd of incompleet zijn. Het artikel dient in dezelfde staat te zijn als dat wij het aan u verkocht hebben. Indien mogelijk in originele verpakking.

’t Sfeerhoes is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van zendingen of schade tijdens transport. Zorg voor een goede verpakking en dat het voldoende gefrankeerd is. Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Ook nemen we geen zendingen onder rembours aan.

 

Beschadigingen:

Is de bestelling beschadigd bij u aangekomen? Als u aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging ziet, neem het pakket dan niet aan en laat de bezorger hiervan meteen een melding maken.

Heeft u het pakket al in ontvangst genomen en komt u er dan achter dat de verpakking of het artikel beschadigd is? Neem dan meteen contact met ons op: info@sfeerhoes.nl en maak a.u.b. foto’s van de verpakking en het beschadigde product en voeg deze erbij.

Wij zullen daarna contact met u opnemen zodat we kunnen kijken hoe we dit kunnen oplossen.

© 2018 - 2023 't Sfeerhoes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel